Mai menő menü az egyik étteremben:

- Gulyásleves
- Stefánia vagdalt zöltborsó főzelékkel

Azt mondják a  szakemberek, az igazi pálinkáról, hogy amikor az ember kortyolja, olyan, mintha a gyömülcsbe harapna.

A mai zöldborsó főzelék meg olyan ízű volt, mint amikor az ember a nyers borsóba, illetve inkább annak a héjjába harapna.

Zöld volt. Haragos zöld. Én is. Nem zöld. Csak haragos. És több volt benne a cukor, mint egy cukros dobozban, amiben csak cukor van.

Mondhatnám azt is, nem ebéd volt ez, inkább egy déli báb. Gulyással. Aki leves. Csak így hígják: gulyás. Vagy csúfolják.
 

Szerző: humanick  2009.06.05. 19:05 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr831166048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása