ÁLLATFARM Bizonyára tudatlanságomból ered, de meglepődtem, amikor megláttam egy cikkben, hogy "sertésjóléti támogatás". Utánanéztem gyorsan. És azt láttam, nem csak hogy van, de 2014-ben jelentősen emelkedik is! 

Összegészében úgy hívják, hogy állatjóléti támogatás, és minden állatnak jár valamennyi. Csak valakik eldöntik, hogy aktuálisan melyiknek mennyi jár. Hogyan döntenek?

A disznók el voltak nyomva ezidáig. (Csak zárójelben jegyzem meg, disznók által, de ez most irreleváns információ). Ha ezidáig el voltak nyomva, itt az ideje, hogy felemelkedjenek! Mert segíteni kell az elnyomottaknak. 

Van ez az állatjóléti támogatás. Adjunk nekik jó sokat! A kérdés, hogy honnan csípjünk le, úgy, hogy ne csípje a többi állat szemét.

A válasz egyértelmű:

- A marhák úgysem fogják fel, miről szól körülöttük a világ, nekik aztán nem kell a támogatás. Vagy ha adunk egy keveset, annak is marhára örülnek.

- A baromfi állomány alapból megtollasodott, így nekik aztán különösen nincs rá szükségük.

- A kutyák meg mindig ugatnak. Bele mindenbe. Örüljenek, hogy élnek! Nemhogy állatjóléti támogatásra ácsingózzanak...

Teljesen rendjén van hát, hogy a disznók éve lesz ez is. Csak azt nem tudom, mi lesz, ha a disznók megtollasodnak?

tollas_diszno.jpg

 

 

Szerző: humanick  2014.02.26. 09:23 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr475833354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása