Hát, azért az nem mindennapos, hogy az ember január 13-án kinéz az ablakon, és úgy ragyognak bele neki a szemibe a Nap sugarai, hogy elcsábul, csapot-papot (értsd: otthoni munkát, ami nem házi, viszont feladat, és nem a családot, akik, lévén hétköznap, iskolában és moziban nyomják) hátrahagy, és elszalad tekerni! Ez nagyon tetszetős kis mondat. Idézet magamtól: "Elszalad tekerni". hehe

Így történt. Már az se semmi, amikor azt mondom, hogy utoljára egy jó komolyat tavaly (2014.) december közepén tekertem. Mert az ember nem tekerget csak úgy december közepén jólesőn és vigyorogva, hiszen hó van és fagy van. Elvileg. 

Ahogy ma, 2015.01.13-án 10 fok körül van, úgy volt kábé akkor is. 

És ez, kerékpározás (és fűtés, és Simi kutya, aki vizsla) szempontjából rendkívüli jó, de ezeken kívül... félelmetesen nem normális!

Táv: 21 km

Idő: 50 min (ahhoz képest, hogy kicsit meg vagyok fázva, és egyébként is csak a számon keresztül tudok levegőt venni, és féltem a torokfájástól magamat, nem is olyan rossz.

Vonal: Hetényegyháza-Kerekegyháza (körbe)- Hetényegyháza

Zene: menetszél süvítése (mert a telefonom 1 kilométeren kétszer lemerül, pedig nem is búvárkodunk)

giant_revolt2.jpg

Giant Revolt 2 - Szerelem volt első látásra! Hát, most, túl 4000km-en, már nem csillog így... Viszont sokkal gyorsabban megy!

 

Szerző: humanick  2015.01.13. 12:34 3 komment

Címkék: bicaj kerékpár január kerekegyháza bicajozás

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr427067525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ucsa 2016.02.09. 15:49:05

Szia!
A Google kipréselte magából egy 2010-s írásodat, amiben - úgy érzem - rólam beszélsz. Bearanyoztad a napomat!
Köszönöm!

Videóhékás

humanick · http://csenkids.blog.hu 2016.02.09. 16:03:59

Hékás!

Nagyon örülök, hogy megvagy! Nagyon szívesen! Igazából az a minimum azért cserébe, hogy te napjaimat, heteimet, hónapjaimat színesítetted be.
Nagyon szomorú voltam, amikor abbahagytad. Nem lehet valahol találkozni újabb gyöngyszemeiddel?

ucsa 2016.02.10. 01:14:37

Szia!
Az igazság az, hogy azóta nem írtam, viszont nagy örömmel tölt el, hogy kedvelted, amit akkoriban csináltam. Jól jött volna egy ilyen támogató abban az időben :)
süti beállítások módosítása