Mindig azt hittem, hogy a morbid humor kategóriába tartozik a pacalos fagyi, a disznósajtos joghurt, a Milky Way pizza. De nem! Ma már nincs lehetetlen a gasztronómiában. Itt van a Tesó által emlegetett mangalicás csoki. Az neki a neve, hogy Chocolitza drazsé. Utánanéztem, mi a fene is az... Nagyon keveset találtam róla. Ami biztos: "A mangalicatöpörtyűvel töltött 65 százalékos étcsokoládéhoz hasaalja szalonnát használtak fel, és egy doboz drazséhoz ebből 20-25 dekagramm kell." Two in one. Főétel és desszert egyben. Hát, nem sokban különbözik azoktól a furcsaságoktól, amikor az Antóni gyakran összeöntötte a menzán a levest a másodikkal, és belekeverte a sütit, meg néha a savanyúságot, befőttet, aztán becsócsálta, mondván, egy helyre megy. Lehet, hogy ő találta fel a disznódrazsét is? Majd megkérdezem egyszer.

Jut eszembe. Mi lesz, ha a mangalicás csokiból, kivonjuk a disznót?

Pig mentes csokoládé.

hehe

Lőjük hát ki az űrbe a mangalicá drazsét is. Meg azt is, aki kitalálta!

Szerző: humanick  2010.02.15. 20:30 3 komment

Címkék: csokoládé disznó mangalica mangalica drazsé disznós csoki chocolitza drazsé

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr671761425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

humanick · http://csenkids.blog.hu 2010.05.10. 11:57:31

Igazából semmi bajom vele. Csak tréfásan eljátszottam máskor a gondolattal, hogy disznósajtos joghurt és pacalos fagyi, aztán kiderült, hogy van már hasonló: a töpörtyűs csoki. És az hirtelen mellbe vágott. Hogy már csak egy lépés a disznósajtos jogi... De a bejegyzés óta már annyit olvastam róla, meg láttam a tévében is, hogy lassan megjön a kedvem a kóstolásra!

Ikkyu · http://www.ikkyugasztrokalandjai.blogspot.com/ 2010.05.11. 21:10:12

A disznósajtot utállom, de a baconos joghurtot kipóbálnám! :)
süti beállítások módosítása