Na, mi meg ide megyünk. Csak nem teljesen. Mert nem Varsó, hanem Szófia, és nem júni 19., hanem 22., és nem ott, hanem itt, de nem is igazán itt, hanem ott. De nem is annyira. Mert 1. típusú Csabi és én drága jó asszonyainktól kaptunk névnapunkra egy-egy jegyet a szegedi Belvárosi moziba, ahol élőben, HD-ben, ötpontegyben lenyomják a nagy négyes koncertjét.

Mi is játszhattuk volna itt, a moziban, hisz1 minden adott, sőt igazából csak mi nyomtuk volna, de nem írom le, hogy miért nem játsszuk, mert akkor - ha még a véleményemet is leírnám, anélkül pedig mit sem ér -, biztosan kirúgnának.

Így inkább azt írom le, hogy 22-én, kedden, holnap után a nagy négyes Szegedre utaz. Edit, Orsi, Csabi, Csabi. Aztán ott szekcionálódunk. A csajok valamerre, a fiúk a koncertre.

Anthrax, Megadeth, Slayer, Metallica együtt. Azért az nem semmi lesz. Bízom benne, hogy Jamesék kicsit felpörögnek. Abban meg  teljesen biztos vagyok, hogy a többiek, Scott, Tom, Kerry, Dave és a többiek le se eresztettek. Ettől, és a pesti élő bulitól függetlenül, én akkor is a Metallicát várom legjobban!

Szerző: humanick  2010.06.20. 15:04 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr72095729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása