Cson egy csomószor elmondta ma, milyen jó, hogy egész szünetben együtt vagyunk mind a négyen. És nagyon igaza van. Ilyen még nem is volt. Tavaly mozis voltam húsvét hétfőn, meg egyéb szünetes napokon sem volt sok szünet...

De ma! Is! Itthon, együtt. Tojásfestés témája volt. Meg a kalácssütés. Meg nagy nyugi. Ebéd utáni alvással, úgy ám! (Én.) Bazi jó volt. Aztán egy kis biciklizés Hetényegyházán, mely során kiderült, hiába csináltak egy csomó kövesutat, keresztben nincsenek összekötődve. Az a finom, porszerű hetényi homok a maga kerékvastagságnyi mélységével nem bizonyult túl bicóbarátnak. De azért jó volt. Holnap megyünk Kecelre, baráti húsvétojásra, Zalcsiékhoz. Nem volt együtt a társaság tavaly október óta. Hiányoznak már, nagyon.

Vannak képek is ám!

 

Szerző: humanick  2010.04.04. 20:00 Szólj hozzá!

Címkék: húsvét kalács hetényegyháza bicajozás

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr131894541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása