Maca ezen a héten duplán nem megy isibe. Szegénykém. Egyrészt, mert köhög, prüszköl, másrészt, és az ennek a következménye: tegnap este magára borította a forró kamilla teát gőzölés közben... Szerencsére volt rajta nadrág, így az tompított kicsit. A baleseti ügyeleten lecsipkedték a felső elhalt bőrmaradványokat, habos lapokkal befedték, bekötözték kis combját meg bal kezét, és nem kellett szurit se kapnia. Ma kötözés volt, és szerencsére nem hólyagosodik, szépen húzódik vissza.

Jajj, úgy sajnáltuk szegény Micikét. Nagyon sírt. Amikor megkérdezte tőle az ápolónéni, hogy mit csinált, amikor megtörtént, mondta, hogy "sikítoztam, és szaladgáltam körbe a házban". Anya ügyes volt, mert azonnal a hideg víz alá rakta, és a nadrág meg anya segedelmével, úgy tűnik, nem lesz komoly a baj. 3-4 hét regenerálódás, és kész.

És most itthon fekszik, nézi azokat a videókat, amiket pici korukban vettünk fel nekik, és azért jókat kacag a Micimackókon, meg a Mekkmestereken.

Edit pedig magát hibáztatja, pedig ez a baleset nem rajta múlott. Ha rajta múlott volna, és bármit tudott volna tenni, hogy elkerülődjön a dolog, hát biztosan nem történik meg. Mert ő egy nagyon jó anya. És jó, hogy van nekünk.

Szerző: humanick  2010.03.01. 18:20 Szólj hozzá!

Címkék: edit anya itthon maca jana mici forrázás

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr701800451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása