Befejezem. Mindjárt jön az új szombat. talán az már mentes lesz az efféle izgalmaktól. Hogy mi is történt múlt szombaton?

Csütörtökön megnyitottuk a 3D-s termünket, és az izgalom szombatra a tetőfokára hágott. Egyre többen jöttek. A 14.30-as VOLT 3D-s vetítés végére valami gubanc alakult ki az új géppel. Besárgult a vászon bal fele. Próbáltuk a 16.30-as előadásra helyrerakni, de nem sikerült. Telefonok ide, oda, minden szakértőnek, akik nem igazán találkoztak mág ilyen hibával. Az emberek meg közben gyűltek, egyre gyűltek a teremben. Elkezdtük, megállítottuk, türelmet kértünk, elindítottuk, megállítottuk. És mondzuk nekik, sajnos rossz tréfát űz velünk a technika ördöge, és nem biztos, hogy sikerül kijavítanunk most, gyorsan. Ezért aztán végignézhetik így, vagy kijöhetnek, de mindenképp visszakapják a jegyek árát. Meg kapnak egy-egy tiszteletjegyet. Mert nem szeretnénk mi senkinek kellemetlenséget okozni. Rendesek voltak, megértették.

Mindeközben minden egyéb megtörtént, ami megtörténhetett. Jegyek ragadtak be a pénztárprogramban, az egyik gép mindig meghalt, ha számlát akart kiadni vagy bamkkártyával fizettek volna, levizelték az egyik széket, közben jöttek, csak jöttek az emberek, a csajok ütötték a pénztárgépeket, én meg sütöttem és zacskóztam a kukoricát megállás nélkül, illetve meg-megállással, közben azt figyelve, hogy mindenki elégedetten távozzon, a jegyvisszaváltás és tisztjegy kiadása normálisan menjen, miközben ismerősök jöttek, várakoztak, kicsiket beszélgettünk, nyomtuk a melót, egyszer csak már este volt. Senki nem háborgott, jól érezték magukat, mondjuk, mindent meg is tettünk érte mindannyian. Izgalmas nap volt, bár film nem szakadt, áramkimaradás nem volt, de volt sok más. A gép meg másnap (vasárnap) már zavartalanul működött...


 

Szerző: humanick  2009.02.26. 10:25 Szólj hozzá!

Címkék: mozi 3d

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr27966983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása