A Mátyás tériek nagyobb lendülettel sodródnak a tragédia felé, mint egy driftelő, lepusztult BMW az árokpart felé.

Az előző részek:
1. rész
2. rész
3. rész
 

9. Amikor Vanda rádöbben, mit tett, megpróbál a tűzoltóságre telefonálni. Ám lemerül a mobilja. Keres az utcán egy téglát, amivel betörheti Klaudia kocsijának ablakát, mert reménykedik, hogy nagyanyja bent hagyta a telefonját. Bekepcsol az autó riasztója, de egyik sznobszéd sem hajlandó felfigyelni rá, mivel ezek a rettenetesen gazdagok nagyon utálják egymást, és nagy boldogsággal tölti el őket a másik szerencsétlensége.

A közvetlen szomszéd, amikor látja, hogy a villa közeleg a porig égéshez, telefont ragad! Ingatlanmágnás barátját hívja, hogy kitaláljanak a telekre egy megfelelő árat. Aztán az ügyvédet a jogi procedúra miatt. Aztán a tűzoltóságot. És bejelent nekik egy címet, valahol a város másik végében. Hogy még véletlen se...

Eközben Vanda bepattan Klaudia vijjogó, szirénázó autójába, hogy a Rózsába hajtson segítségért. De mivel még sosem vezetett, nem találja a hátramenetet, és teljes gázzal előre, behajt a villába, mely felrobban. Senki nem éli túl. A közvetlen szomszéd sem, aki mobiljával a kezében egy bokor mögül lesi az eseményeket.

Folyt. köv.!

Szerző: humanick  2009.02.12. 08:00 Szólj hozzá!

Címkék: klaudia vanda

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr51938375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása