Folytatódik a Mátyás tériek kálváriája! Vigyázat! A következő pár mondat megdolgoztatja az idegrendszert!

Előzmények:

I. rész
II. rész

A III. rész:

6. Botondot elkapják a rendőrök kocsilopásért, ám ez nem elég! Az ellenőrzés során találnak nála egy jó adag keménydrogot is. Azt állítja, nem érti, hogy került hozzá, nem hisz a szemének. A rendőrök meg nem hisznek neki. Csuklóján kattan a bilincs, fejében a Barta Zsolt-féle figyelmeztetés zakatol: "A szappantartóért ne hajolj le!"

7. Kiderül, hogy Klaudia csempészte a drogot Botond Trabantjába, majd ő értesítette a rendőröket. Nagyon zavarja ugyanis, hogy unokája, Vanda, egy másik kasztból választott magának párt.

8. Amikor Alex lánya, Klaudia unokája, Vanda rájön az aljasságra, rágyújtja a villát Klaudiára, aki épp a nála teázgató Zsófinak osztja az észt a társadalmi különbségekről.

Folyt. köv.!

 

Szerző: humanick  2009.02.10. 11:40 Szólj hozzá!

Címkék: zsófi klaudia botond barta zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr10934360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása