Őzfőző versenyre vagyunk ma hivatalosak. Lassan indulok. És gyorsan megyek. Legalábbis amennyire a buszonkilences sofőrje tolja a nagy vasnak. Büszkén vállalom, hogy kedvet kaptam az eseményhez, a saját estes ajánlómtól, hehe. Meg, főként, Saci invitálásától. Aki azt ígérte, lesz pálinka és forralt bor is...
Ezt írtam:
Itt van az őz, itt van újra! Ami megfogott ebben a témában, az nem más, mint a nevezési díj. 5000 Ft. Elsőre sok? És ha azt is elárulom, hogy ezért a versenyzők 2 kg ellenőrzött minőségű őzhúst és egy darab sörpadgarnitúrát kapnak?
Na, ugye, hogy megéri! Mondjuk, arról nem szól a fáma, hogy aki haza is akarja vinni a sörpadját, azt levadásszák-e a biztonságiak… De hogy jó móka lesz, az biztos! Mármint nem a háton sörpaddal menekülés, mint főműsorszám. Hanem a főzőverseny.
Nevezhetnek baráti társaságok, munkahelyi csapatok, amatőr és profi szakácsok egyaránt. A XXI. Horgász és Vadász Napok egyik neves programja ez, ahol még a Walesi bárdok is dalra fakadnának. Azt hiszem, őzelítőnek ennyi elég is.
Itt van szépen:
Utolsó kommentek