Gumicsere vásárlással egybekötve, vásárlás vásárlással egybekötve, kis Zöld Ernyő, Edit Pesten, én a Babákokért, fagyizás, míg anya hazaér, aztán mind a négyen haza. Készülődés, szendvicskenés, sütisütés. Estére ugyanis Edit tanítványait vártuk, mert szerenádot ígértek. Kitaláltam, hogy csináljunk minden gyereknek egy-egy oktató CD-t, ami nem más, mint a Belga Oktatási segédanyag (Platina) című lemeze. Hogy jól felkészüljenek az érettségire, hehe. Nagyon jó kis anyag ám!

Aztán jöttek, és elözönlötték a házat, és ellepték a teraszt, melyről kiderült, jó nagy lett, hiszen 26 gyerek, egy gitár, egy csörgődob, meg egy Edit, meg egy én, meg egy kíváncsi kiccsávó, akit Csonginak hívnak, és Jankával arra készült, hogy alvást imitálnak, aztán, ha jönnek a szerenádosok, majd jól előbukkannak. E célból Janka párnája alá rejtettek egy zseblámpát, egy jegyzetfüzetet, piros villogó lámpát, meg egy távcsövet. Ám Maca este 11 körül már nem bírt felkelni.

 

Szerző: humanick  2010.04.30. 23:06 Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás edit gyerekek csongi gumicsere szerenád janka

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr301965557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása