És igeeeeeeeeeeeen!

Háromszoros hurrá Nyanyának, aki a keresztségben a Vancsik Csaba névnek örvend. Ugyanis tegnap, február 20-án megszületett a kislánya. Vancsik Virág.

Azért azt el kell mesélnem, hogy amikor legutóbb találkoztunk (sajnos nem szokunk túl sűrűn), és Kokóval megkérdeztük, hogy és mi lesz neki a neve, ha megszület? És vártuk kihegyezett szemekkel a választ, és az jött, mint a keceli gyors (kispiros igaziból, de már az is megszűnt lenni), és kibökte:

- Virág!

És mi csak néztünk könnyes szemekkel. Ennyi? Ilyen egyszerű? Egyszerűen szép? Mert az. Csak a mi Nyanya barátunk sosem arról volt híres, hogy az egyszerűségre törekedett. Öltözködés, kocsi, házberendezés... Inkább különleges legyen, kirívó, látványos és meghökkentő, sugallja: nem olyan, mint az átlag. Itt kérem, van pénz!

De mi így szeretjük őt. És éppen ezért maradt tátva a szánk, és emlegetjük Kokóval azóta is azt a pillanatot, amikor az arcunkba vágta: Virág!

És most megszületett. És örülünk neki mi is.

Hát jó egészséget kis Virág! Anyukádnak és apukádnak is.

 

Szerző: humanick  2010.02.21. 11:17 Szólj hozzá!

Címkék: apa gyermek virág nyanya születés

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr491777673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása