Ma szombat van. És mozi. 100% mozi.

És akkor ide szándékozom vetni, hogy e mellett mi mindent kell(ene) még megcsinálnom, elkészítenem, előkészítenem legkésőbb hétfőre mozisan és azon is túl...

- Előkészíteni a meghívásos anyagot a mozi két díszelőadására. Mert lesz nálunk egy héten belül kettő is.

02.27. Köntörfalak
Jön Dyga Zsombor, Tompos Kátya, Rába Roland, sőt még az operatőr is. 

03.03. Szinglik éjszakája

Jön Hámori Gabriella, Szávai Viktória, Gallusz Nikolett, Karácsonyi Zoltán, Kolovratnik Krisztián. Mondjuk, erre nem tenném a nyakam, hogy mind eljön, mert sokszor volt már olyan, hogy a beharangozott négyből egy jött el, meg másik öt. Vagy négyből kettő. De mi várjuk őket szeretettel.

Csak meg kell tervezni a:

- meghívózást
- a plakátot

- a rádióspotot
- a nyereményjátékot
- a szóró hátuljára a hirdetést.


Legkésőbb holnap, azaz vasárnap.

És még van pár apróság, amit le kellene birkóznom ma-holnap.:
 

- Megírni a legújabb Kecskemét Fringe kiadvány bevezetőjét. Nagyon bírom ezt. Ezt a kizárólagosságot. Hogy ha Kecskemét Fringe, akkor az első oldalon a csenki szólítja meg a tömegeket. Megcsiklandozom őket, s felhívom mindenki figyelmét arra, hogy tavasz van! És ha tavasz, akkor Fringe!

- Megírni a Malom Központnak a PR-szöveget a farmervásáros hétvégéről. Ezt is bírom, kreatív, izgalmas feladat. Különösen, ha az utolsó pillanatra hagyom.

- Megírni a bevezetőt, és a maradék néhány magvas, humoros(kodós), humoroskódos?, gondolatot a Zöld Ernyő jeles napi kiadványába, melyet 80%-os készültségi fokra sikerült felhozni az elmúlt pár napban. A maradék oldalak feltöltése, a már elkészült anyag korrektúrázása, hogy hétfőn megtegyük az utolsó lépéseket, és kedden már mehessen a nyomdába.

- El(ő)készíteni a futós projekt marketingtervét, melyet kedves megrendelő már nagyon (még annál is jobban) vár.

- A Zöld Ernyő sajtótájékoztatója ráér még. Legalább keddig.

- A nagykőrösi projektről meg még nincs konkrét, friss infóm.

 Hát ennyi. Nem kevés, de viszonylag kuvra sok.
 Rakok is ide egy egyszerű dalt az egyszerű szombathoz:

 

Szerző: humanick  2010.02.20. 18:34 2 komment

Címkék: munka mozi projekt tankcsapda vendégek fringe díszelőadás zöld ernyő egyszerű dal

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr661776405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

r-n-r 2010.02.20. 22:30:08

Gondolj a hatékonyságra, ilyenkor nem csörög 5 percenként a mobil, a család is békén hagy és a munkatársak is pihenőmódban vannak. Gondolom én.

humanick · http://csenkids.blog.hu 2010.02.20. 22:42:10

@r-n-r: mobil okés, család, okés, de a munkatársak csak most kerültek pihenő üzemmódba. Minden kassza működött, Avatar még nem halott (sőt!), valentin nap ragyog. És holnap minden kezdődik elölről... de nem sírok!
süti beállítások módosítása