A diszkókirálynő férje a barátom - énekli Szűcs Judith. A diszkókirály srác apja nem a barátom - mondom én. Meg a srác sem. Nagyon nem az. Mindez onnan jutott eszembe, hogy gyerekeim iskolájában ma reggel megláttam egy sulibuli plakátot, ahol ez a rövidesen megnevezendő fiú pörgetteti a cédélemezeket a lejátszóval. Hatalmasat röhöhögtem, amikor megláttam, hogy micsoda sztár lett. A világ leghülyébb nevű diszkósa, Dj Afus, egy áltsuliban tolja... 

Hát, mindenképp megérte apukájával bejönni anno az újságaholdolgoztam szerkesztőségébe, és kikövetelni egy majdnem teljes oldalas interjút, mert hogy a jogászapu déjéfiát jogtalanság érte. (Az történt, hogy egy illusztrációs fotón, ami a cd-hamisításról szólt, a sok-sok - a szerkesztőség egyik asztaláról felkapott - cd között, véletlenül az egyikre rá volt írva, hogy Dj Afus. Nem zenéje hogyishívjákja volt rajta, hanem képek valami buliból, ahol  fellépett.) És akkor nagy dérrel-durral és apuval megjelent a szerkesztőségben, hogy ez bizony megtorlást kíván, rossz hírnév keltése, meg minden. És követelik, hogy egy nagyinterjú jelenjen meg a diszkókirálysráccal.

És mivel a főszerk, lapigaz atyaúr csak a saját kollégáit szívatta, a többi embereknek, polit, cégvez, miegy meg nyalt, rögtön eleve elrendelést alkalmazott. Hogy interjú meglegyen következő hétfőre. És ki írja? Hát leghülyébbnevű dj gyakornok barátnője. Így gyártottuk le Kecskemét első öngyártós celebjét, aki "balhét" csinált maga köré, hogy aztán minél többen megismerjék. Mondjuk, az alapján, hogy most áltsuliban rezidens, nem biztos, hogy bejött a falusi celebgyár.

Szerző: humanick  2010.02.09. 08:54 Szólj hozzá!

Címkék: zene interjú buli suli diszkó iskola sulibuli dj afus

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr531741311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása