... gólöröm!

Nem bánnám, ha nagyjaink, akik a döntéseket meghozzák a parlamentben, ilyen nagyon tudnának örülni egy-egy "kiváló" javaslatnak, törvénynek, döntésnek, elfogadásnak, szavazási eredménynek. Színtől, számtól, jobb- vagy ballábtól függetlenül.
Mert ha megtanulnának így ünnepelni, mi is együtt örömködnénk velük. Nevetnénk nagyokat, leszarnánk a mindent, nem keseregnénk, mert így már minden lépésük kevésbé fájna. Tanuljanak meg örülni!

Mert leszebb öröm a gólöröm!
 

A videón Amr Zaki, a Wigan egyiptomi csatára látható hazája válogatottjának mérkőzésén. A támadó csapattársa gólját akarta ünnepelni annak nyakába ugorva, ám ezzel nem volt egyedül, és egy másik játékossal együtt ugrott a gólszerző nyakába. A két vehemens ünneplő összefejelt, melynek következtében Zaki arca durván felszakadt, hat öltéssel kellett összevarrni.

Szerző: humanick  2009.06.02. 15:35 Szólj hozzá!

Címkék: sérülés parlament öröm fejelés gólöröm

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr101159315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása