Csongi csak kicsit volt megőrülve tegnap. Annyit bohóckodott, annyira nem a földön járt, hogy csak ámultunk. Kire ütött ez a gyerek?

Ül a wc-én, dudolászik meg röhögcsél, mikor Edit mondja neki, ránézve a kezében pörgetett pizsoma (pizsama?) fölsőre, hogy kisfiam vedd már fel légyszíves, mire az én kisfiam, az ő kisfia, a mi kisfiunk elkezd körülnézni a wc körül, mellett, alatt, felett. Pörög kezében a fölső, az alsó (a király és az ász) valahol máshol hever, és nézi a drága, ugyan mit kellene neki felvennie. Mi az, ami leesett. De nem esett le neki, hogy nem esett le semmi, anya csak a fölső felvételére gondolt. Elvarázsolt egy legény, annyi szent.

Aztán meg áll a fürdőszobai tükör előtt, kezében a kenőcs, és csujogat:

"Beeekentem aaa fütyiíímet, beeefütytem aaa kenőőőőcsöt"

Nehéz napja volt tegnap, igyekezett lazítani. Sikerült neki.

Remélem, megint büszkülhetünk, mint múlt szombaton Jankánál a nyelvtanverseny miatt. Most, tegnap, csütörtökön ugyanis Cson volt nyelvtanversenyen. Az osztályából ketten jutottak be oda, ahol voltak. És ma lesz az eredményhirdetés. Nagyon várjuk.

Szerző: humanick  2009.05.29. 07:02 Szólj hozzá!

Címkék: csongor csujogató

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr51150246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása