Azt mondta Bajnai Gordon, a válságért felelős miniszterelnökjelölt, vagy mi, de hogy felelős (ő is), az biztos, hogy fájni fog. Aha. Olyan ez, mint amikor az embernek levágták a füleit, a farkát, kinyomták a szemeit, letépték végtagjairól a bőrt, agyát szívószállal kiszívták a fülén keresztül, aztán, mielőtt nekilátnak, hogy a szívét kézzel kitépjék, bejelentik: fájni fog!

Kiknek? - kérdem én. Azoknak, akik már a fájdalom- és ingerküszöböt is szétrágták a nélkülözésben?

Fájhat ez még ennél is jobban?

Szerző: humanick  2009.03.30. 18:37 1 komment

Címkék: bajnai gordon

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr321035730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wp 2009.03.30. 20:24:49

no, látom nem csak én érzem így;

ha még egy nagyon picit feszítik a húrt, vagy ha nem csökkentik jelentősen a munkavállalókra és munkaadókra nehezedő nyomást / terheket, akkor én azt mondom, el KELL menni innen. Nehéz lesz, fájni fog, de csak pár hónapig / max egy évig, de mondjuk egy 5 éves távlatban gondolkozva nagyon is reális elképzelésnek tűnik..
süti beállítások módosítása