Hú, szörfölök a neten, és mire akadok: "Döbbenetes vallomás: nem hallgat tovább Palcsó Tomi!" Pedig jobb lenne. Neki is, nekünk is. Énekeljen, aki tud. Mondjuk, a rendőrök az enyingi gyilkos ügyben...

Nagyon tetszik, ahogy a médiába betuszkulnak a magyar "sztárok". Ha nagy a kussolás körülöttük, menedzsereik, híríróik gyorsan kitalálnak valamit, amivel a szerencsétlen, tudatlan celebcsecseken (celebmásokon) lógó szerencsétleneket. Így jöhetett, hogy a baleset utáni csendet meg kellett törni Palcsó Tomi körül, ki kellett valami nagy dobást találni, amit lehet tálalni az éhes sajtónak. És lőn: kiderült ez a szerencsétlen Tamás gyerek, akinek azt az egyetlen idétlen vigyort sikerült felfesteni az arcára, amit jókedvében ugyanúgy használ, mint amikor tragédia történik vele (nyócéves hülyegyerek vigyor, így hívják az ilyet, amikor a ficsúr nem tud mit kezdeni a világgal, és mindenre ugyanazzal a pofaszerkezettel reagál mág felnőttkorában is).

Szóval kiderült, hogy hősünk, bizony, rossz fiú volt! Csak senkinek nem beszélt róla. Miért, elhitte volna valaki? Vagy most elhiszi valaki?

Kitálalt az anyukák kedvence: más nővel is csókolózott, nem csak az aktuális barátnőjével. Basszus, mondom, a Föld mindjárt letér a pályájáról! CSÓKOLÓZOTT! Meg bulizott is. Hát, ez ám a rosszfiúság, amit ki kell teregetni.

De elérték a célt a szerencsételen idétlen sztárocskákat előrenyomó osztagosok. Címlapokra került a rosszfiú. Aki most már jófiú.

Kíváncsi vagyok rá, mikor fogynak ki a kreatív ötletekből (mert azért, valljuk be, agy Palcsó Tamás figura nem hordoz magában annyi érdekességet, amivel hosszú évekig lehet húzni), és állnak elő azzal: Palcsó Tomi meleg. Aztán ezt lehet cáfolni, hogy nem is, csak le akarják járatni, aztán megszólalhat egy ismeretlen (azaz nem sokkal különb ember, mint Tomi), hogy ő a titkos szerető, aztán őt le lehet buktatni, hogy csak hírnevet akart.

És ezt a többi celebesz is meglovagolhatja, kiállhatnak mellette, ugathatnak ellene.

De az igazán nagy dobás az lesz, amikor kiderül, Tomi dobta Kiszel Tündét Mary Zsuzsi miatt, akit meg közben Dundikával csal.

És akkor mérgében Palcsó Tomi megharapja Ganxsta Zolee kutyáját, mire a gazdi cserébe letépi a heréit.
 

 

Szerző: humanick  2009.02.20. 18:21 Szólj hozzá!

Címkék: kamu kiszel tünde dundika celebek ganxsta zolee mary zsuzsi palcsó tomi

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr19955300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása