Nos, áthúztam ide mindent, ami a Baon-on megjelent kecskebakker néven. Hogy azért ne legyen vége, ha már egyszer (kétszer) elkezdődött. Aki eddig is olvasta, hátha szeretné lekövetni, merre haladok most, hogy már csak a saját blogomat szerkesztgetem.

Este van, de az agy csak dolgozik. Nehezen dolgozza fel, hogy valami véget ért. Megkönnyebbülést kellene éreznem, hogy - hosszú évek óta először - mától már csak egy munkahelyen húzom az igét. Frídöm! - kiálthatnék fel. Hogy levegőhöz jutok végre, lesz kicsi kis szabadidőm, többet tudok a gyerekeimmel foglalkozni.

De csak az jár a fejemben, hogy ennyi szabadidővel én nem tudok mit kezdeni. Nem szoktam hozzá. Így aztán arra használom fel, hogy kitaláljam, mivel fogok foglalkozni a jövőben.

Csak akad valami munka...

Holnap lesz az első nap, hogy Baon.hu nélkül ébredek. Több mint két éve már, hogy mindig itt zakatolt a fejemben, átszőtte minden pillanatomat.

Van egy kis űr. Nagy űr. Most bennem.

Mindegy. Felkészülök a materiális javak átadására. Aztán majd jelentkezem.

 

Szerző: humanick  2009.01.14. 22:44 2 komment

Címkék: űr vége baon.hu kecskebakker

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr39878508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diablo-g 2009.01.15. 08:52:10

hallottam hírét, hogy elhagytad a baon fedélzetét. sajnálom. de ha a süllyedő hajót hagytad el, akkor viszont gratulálok! a sok szabadidőtől meg ne ijedj meg, legalább ráérsz jókat cigizni. ja, bocs, leszoktál :)

humanick · http://csenkids.blog.hu 2009.01.16. 08:20:52

@Diablo-g: Elhagytam, talált, süllyed! hehe
Szólsz, ha valaki egy csenki nevű emberrel szeretne dolgozni?
süti beállítások módosítása