Megvan az új Raikkonen. Úgy hívják: Sebastian Vettel. Mindig bírtam a "Jégembert". Soha nem érdekelte a felhajtás, a reklám, a marketing, és a közönségnek megfelelés. Csak a verseny. És hányszor bukta el szegény a világbajnokságot a rongy McLaren-Mercedes miatt... Hányszor lett világnajnoki második helyezett... De soha nem szidta a csapatot, a szerelőket, a kocsit, a versenyzőtársakat. Nyomta tövig a Forma 1-ben, amíg volt lelkesedés. Aztán most a Rali-világbajnokságon törésteszteket végez egy Citroennel :) Azért nem lennék a mitfahrere helyében, hehe.

És itt ez a Sebastian fiú, vigyorgós, lelkes, baromi ügyes, és bukik a rönómotoros Red Bull miatt. Első lehetett volna az idei első futamon, aztán egy gyertyahiba, vagy mi miatt negyedik lett. De a legbosszantóbb, hogy így lett a ferraris Alonso első! És ha ez így folytatódik... Én mindenesetre Vettel fan leszek, míg nem tér vissza Kimi.

Ahogy néztem és hallgattam a közvetítést, rettenetesen szúrta fülem, hogy Palik mindig azt mondta: "okán" Ezerszer, legalább.

Megpróbálom az előző mondataimat, ennek okán palikosítani:

 

Megvan az új Raikkonen. Úgy hívják: Sebastian Vettel. Mindig bírtam a "Jégembert". Soha nem érdekelte a felhajtás, a reklám, a marketing, és ennek okán a közönségnek megfelelés. Csak a verseny. És hányszor bukta el szegény a világbajnokságot a rongy McLaren-Mercedes okán... Hányszor lett világnajnoki második helyezett az autó elromlásának okán... De soha nem szidta a csapatot, a szerelőket, a kocsit, a versenyzőtársakat mindennek okán. Nyomta tövig a Forma 1-ben, amíg volt lelkesedés. Aztán most a Rali-világbajnokságon törésteszteket végez egy Citroennel :) az F1-ből kiszállás okán. Azért a folyamatos borulások, ütközések okán nem lennék a mitfahrere helyében, hehe.

És itt ez a Sebastian fiú, vigyorgós, lelkes, baromi ügyes, és bukik a rönómotoros Red Bull okán. Első lehetett volna az idei első futamon, aztán egy gyertyahiba, vagy mi okán negyedik lett. De a legbosszantóbb, hogy ennek okán lett a ferraris Alonso első! És ha ez így folytatódik...


 

Szerző: humanick  2010.03.15. 11:59 Szólj hozzá!

Címkék: kocsi rali f1 autó forma 1 alonso palik kimi raikkonen sebastian vettel közvetítés.

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr921840885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása