Ma megcsörrent a szkájpom. Edit volt. Azt mondta, arassam le, legyek szíves a búzát, nehogy kiszáradjon, mire a gyerekek hazaérnek az iskolából...

Learattam. A búzát. A babérokat, majd ha hazaértek. Ők meg cserébe mindig leszedik a padlizsánjaimat. Mer nekem csak padlizsánjaim vannak. Felhívtam farmom gondozóinak figyelmét, az enyémre, be, csak és kizárólag padlizsán kerülhet.

Aha, lett is rögtön almafám, madáretetőm, tehenem...

Jut eszembe egy jó kis vicc. Legutóbb Szabó Csabi mesélte.

A tehén egy bonyolult állat... de én megfejtem.

hehe

Ezt a képet meg Manka küldte. Koszi Manka, aranyos vagy :)

 

Szerző: humanick  2010.02.24. 11:36 2 komment

Címkék: búza aratás farm

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr301786317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

humanick · http://csenkids.blog.hu 2010.02.27. 13:43:35

Manka! Koszi a képet, betettem. Justinnak üzenem, ha egyszer annál is többet tudok majd angolul, hogy "So what...", megkérdezem tőle, csinálna-e nekem a blogomhoz valami vidám templétet. De csak ha nem lesz veri bizi. És ha jó lesz a fizetség whiskey-ben, a legközelebbi találkozásunkkor.

papmanka 2010.03.01. 08:28:49

@humanick: Király! Father Ted tanításai bekerülnek a magyar köztudatba :DDD Justin azt mondta of kórsz :) Úgyhogy gyorsan tudjál többet!
süti beállítások módosítása