"Exkluzív! Az első fényképek Felipe


Massáról - képpel! NE RAKD KI"


Ez a mai kedvenc mondatom, hehe. Olyan túinvanos. Az első fényképek képpel. Még jó, hogy nem kép nélkül! De úgy tűnik, nem csak erre képesek. Ugyanis a Hírextra ezen szép cikkcímét kiagyaló szerkesztő üzent a másiknak, de a másik - valószínűleg - még a Hírextrát sem olvassa, nemhogy az admint, így aktiválta a cikket, és - egyelőre - nem jött rá, hogy elbazta a dolgot. Vagy felbosszantotta, hogy kollégája nem tett felkiáltó jelet a felszólító mondat végére, és akkor csakazértis... Mindegy. Valaki biztos kapja majd a pofont.

Ui.: Lehet, hogy rájönnek, aztán leszedik, vagy törlik a címből az utasítást, és akkor, aki későn olvassa nem fogja érteni. Hát, erre szokjuk mondani, hogy helyzetkomikum volt. De annak nagyon jó. (13:30 körül, bizony, rájöttek a hibára, és leszedték a cikket. Szegények most biztos raporton vannak a főnöknél.)

Én meg kirakom ide! Csakazértis!

Szerző: humanick  2009.08.03. 13:08 Szólj hozzá!

Címkék: kép hírextra utasítás felipe massa

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr261285918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása