Úgyis pihentetik a tévében, hát itt az alkalom, hogy folytassam. Közkívánatra, hehe!

Miután a válság elsodorni látszik a Mátyás teret, az ott lakók kifundálják, hogy szólnak Neo-nak, hogy valahogyan tegye rendbe ezt a hungarian mátrixot, aki erre azt feleli, hogy azt már egy Litkai Gergely nevű paranemnormális egyén megbuherálta, így ő elvesztette az irányítást, különben is elfogytak a bogyói (bár ebben hasonlít a Litkaira, hogy neki is voltak, csak azok meg elgurultak), Arnold Schwarzenegger kormányzói fizetését nem bírják felülmúlni, Bruce Willis élete még drágább, Bud Spencert úgy felfújta a sok bab, hogy elrepült, mint egy bazi nagy lufi, Bujtor Csöpi Ladája lerobbant, a még életben maradtak összedobták a pénzt, és felkeresték Lui Pádre-t, aki segít "bárki sorsa, életvitelének bármely területének a pozitív irányú befolyásolásában, problémái megoldásában…". A boszorkányos mágus nem teketóriázott sokat.

A következő részben kiderül, hogy semmi nem az, aminek látszik, hogy Magdi anyus él és visszatér, csak egy plasztikai sebész kicsit megdolgozta. Hogy kinek az arcát öltötte magára, mit szól ehhez Vili bácsi, no meg Lui Padre, rövidesen megtudjátok.

Előzmények összefoglalva itt!

Szerző: humanick  2009.07.25. 17:43 Szólj hozzá!

Címkék: barátok közt arnold bruce willis schwarzenegger lui padre mátyás tér bujtor csöpi

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr951268008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása