Egy tizenhét éves fiú halálra késelte tizenhat éves barátnőjét Kecskeméten. Mert a szerencsétlen lány szakítani akart vele. Pár hete Kalocsán történt hasonló eset. Mi a fene folyik itt? Gondolkoztam, mi lehet az oka.

Aztán egy portálon mit találtam?

A gyilkosságról szóló cikk hozzászólásaiban azon vitatkoznak, hogy Kuruc körút vagy Kurucz körút. Mert a GPS sem találja meg, ha rosszul van írva, szembe viszi a a forgalommal, miért c, és nem cz... ,hogy írja a Google, hogy írja a jegyző asszony.

Miközben - vélhetően egyik kortársuk - megölt valakit.

Hát itt a megoldás. Fentebb. Ezek már olyannyira degenráltak, hogy meg sem tudják különböztetni a fikciót a valóságtól. Nincsenek érzelmek. Nincs semmi, csak a bazi nagy üresség. A lelkükben, a fejükben. Valami más bolygón élnek, amit a média hozott létre nekik. Azon a bolygón meg minden belefér, hiszen egyszer úgyis felébrednek, kikapcsolják a tévét, a számítógépet, és akkor elfelejtik a rossz álmot.

Csakhogy ez a valóság. Idióták! Ez nem a tévén és az ölős játékokon edzett csökött agyatok szüleménye. Ez nem egy rossz film vagy játék, ez a valóság! Ebből nem lehet felébredni, ezt nem dörzsölhetitek ki hajnalban a csipákkal együtt a szemetek sarkából...
 

 

 

 

Szerző: humanick  2009.05.13. 08:41 Szólj hozzá!

Címkék: média vita álom valóság fikció kecskemét gyilkosság televízió fiatalok késelés generáció degeneráció kuruc körút

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr701118621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása