Bajnai Gordon lett az új miniszterelnök. Az egyik portálon már szavaztatják a libákat, hogy Bajnai-e a legszexibb miniszterelnök.

Az új miniszterelnök igen érdekes embereket próbál maga köré, mi fölénk összeverbuválni. Hasonszőrűek ők, akik jól megtollasodtak valamiből, valakikből. És most próbálnak, próbáltak, próbálni fognak, belőlünk is. Ki hiszi azt el, hogy van még felettünk, a nép felett, olyan politikus, vagy politikai körökkel jó kapcsolatot ápoló akárki, aki rajtunk próbál segíteni?

Bajnai meg tudta kopasztani a libásokat (Hajdú-Bét), de nem tudta betömni a szájukat.
Vahl Tamás ex-SAP vezér programjába vírus került, mely által mindenki megtudhatta, hogy ő sem makulátlan. Kis karttellezés, nagy bírság, bírósági ügy...
Oszkó Péter könyvvizsgálóként szerepelt a Postabank-botrányban, és perli az állam. Egyébként meg Ádámtól EVÁ-ig mindent kedvező dolgot el kíván törölni.
Ádám már nincs is, ha minden igaz. A Ficsor. Ádám. Az titok, hogy miért pont egy 29 éves fiatalember lett volna legalkalmasabb a titkominiszteri posztra.
 

Ha engem kérdezett volna valaki, én Stadler Józsefet javasoltam volna miniszterelnöknek! A birka nép hűen követte volna, lévén, hogy ez a szakmája, a birkák terelgetése, megtanulva tőle, hogyan kell a nagy bukások után újra és újra felállni. (Meg focicsapatot építeni, freskót venni a nappaliba...)
 

Szerző: humanick  2009.04.16. 17:25 Szólj hozzá!

Címkék: válság miniszterelnök bajnai gordon birkák stadler józsef oszkó péter vahl tamás ficsor ádám libák

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr391069113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása