Szegény Magdi. Megcsalta óvodás szerelme. Nem óvodáskori, hanem óvodáskorú szerelme! Meglehet, hogy nem egy szépség, meglehet, hogy - kiváló hangja ellenére - egy idegesítően rossz lemezt raktak neki össze, amit nálunk a családban csak Janka szeret, miáltal gyakran vitába torkoll a reggeli autós iskolába menés, mert nekem nagyon nem hiányzik az a zene.

Mindegy. A lényeg: szegény Magdit lehet, hogy beperelik majd a három éves kissrác szülei. Visszamenőleg. Mert már szakítottak. Merthogy az a zsivány kölyök, ahelyett, hogy a kisautókon járna az esze, képes mecsbox helyett bokszmeccset bevállalni, nem  elégedett meg egy érett sztár szerelmével. MEGCSALTA MAGDIT! FÉLRELÉPETT! Most olvastam a stop.hu-n:

"A lángoló szerelem ekkor hirtelen véget ért, szakított három éves barátjával."

Lehet, hogy ez a három éves kölök, még többre vágyik? Lehet, a következő áldozata Kiszel Tünde lesz, aztán őt sem kíméli, lelép, és meg sem áll Medveczky Ilonáig. Revünagyasszonyunk úgyis azt mondta, szintén a stop.hu-n olvastam, hogy a Havas Henrik öreg hozzá. Hehe.

Ha valaki kíváncsi a további magdis részletekre, kattintson ide!

Szerző: humanick  2009.04.15. 08:28 Szólj hozzá!

Címkék: kisgyerek medveczky ilona kiszel tünde rúzsa magdi megcsalás ovis

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr291065926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása