Először felröppent a hír (még januárban), hogy Sylvester Stallone új filmjében, az Expandables-ben Mickey Rourke, Jason Statham és Jet Li mellett főszerepel Forest Whitaker is. Ez még március elején is tartotta magát, mígnem tegnap kiderült, Forest Whitaker mégsem játszik Sly produkciójában. És ki játszik helyette? Hát ki lenne alkalmasabb, mint 50 Cent! Nanemá!

Hogy ki miatt lépett vissza? Egyes hírelők szerint ő maga akarta, mert inkább készül a Louis Armstrong filmre (What a Wonderful World), mások szerint leléptették. Mindenesetre érdekes, hogy Sylvester Stallone új felfedezettje, aki képes Forest Whitakert helyettesíteni egy filmben, nem más, mint az agyontetovált, exdíler fenegyerek, 50 Cent.

Lássuk hát, mi a hasonlóság és a különbség a két művész között:

Hasonlít a bőrük színe. Mindketten úgy születtek, hogy a testükön lévő lyukak száma megegyező volt, de aztán Curtis Jackson (50 Cent) belehúzott, és szerzett magának plussz kilencet. Ez valószínűleg nem igaz az IQ-szintjeikre. Mindkettőnek volt ugyan valami alapszint, de valószínűsíthető, hogy Whitaker már születésekor is magasabbal rendelkezett, mint a rapper. És míg előbbi növelte, utóbbi folyamatosan csökkentette azt. (Hová lehetett azt még? - kérdezheti egy normális ember?)

A testüket borító tetoválások száma legalább akkora különbséget mutat, mint intelligancia hányadosuk. Egyiküknek egyáltalán nincs, másikuknak meg annyi van, mint ahány filmje az egyiknek. Gyűjteményük is erősíti a különbségeket. Míg Fifti a luxusverdákat, a fürdő-, valamint a hálószobákat, a dollármilliókat, az aranyat és a platinát (lemezek formájában is) gyűjti, a Forest "csupán" az olyan elismeréseket, mint az Oscar-díj, Golden Globe-díj (mindkettő 2007-ben az Utolsó skót király című filmért).

Ami a közös lehet filmileg bennük, hogy Forest Whitaker egyik filmjében is rap szolgáltatja az alapot (Szellemkutya - zeneszerző: RZA, alapművek: Public Enemy).

50 Cent játszott négy filmben (ebből kettő TV film), míg Whitakernek, ha csak a legjelentősebb filmjeit nézzük (pl. Az utolsó skót király, Szellemkutya, A fülke, Pánikszoba, Jó reggelt, Vietnám!, Síró játék, Bird - melyért megkapta Cannes-ban a Legjobb férfi alakítás díját), már az is jóval több.

Hát akkor, hevenyészett összenhasonlításomat nézve, úgy tűnik, nincs Fifty-fifti a két személy között.

Konklúzió: Ha egy szétlődözött rapper is jó az elején említett film szerepére, mindegy is, miért nem vesz részt benne a kiváló színész!
 

 



 


Szerző: humanick  2009.03.21. 17:58 Szólj hozzá!

Címkék: zene film oscar rap sylvester stallone 50 cent golden globe forest whitaker

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr211016581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása