Amikor péntek délután megérkeztek a csajok, Cson erősödésnek indult. Láza lement, felpörgött, mely állapota szombaton is megmaradt. A péntek hátralévő ideje játszással telt. De olyan szinten, hogy akkor sem hagyták abba, mikor Janka WC-re ment: "Gyere Cson, addig majd mondjuk, és úgy játszunk" - invitálta a Csonit Maca. Kintről csak a kacagást lehetett hallani. Aztán telt az idő, de még egyik gyerek se jött ki. Bekukkantottam hát. Akkor már Csoni ült a WC-n. A játék meg ment tovább.

Szombat délelőtt leültünk, hogy bepótoljuk, elkészítsük a leckéket. Anya reggel tanítani ment, valami síszüneti pótlás okán. Ügyesek voltak, jól haladtunk. Aztán anya haza, apa el, megkezdeni a hétvégi maratoni mozizást.

Köhögés erőteljes, de szerencsére már csak a játék lázas.
 

Szerző: humanick  2009.02.21. 22:46 Szólj hozzá!

Címkék: edit janka csongor

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr86957410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása