Adott egy apa, aki foglalkozását tekintve íróasztalos (meg tekercselős üzemben melós, érstd: mozis), meg két tüneményes gyermek (gyűjtőnevükön: a Babákok), és egy anya (foglalkozását tekintve ő is tekercselős melós, csak egy másik, sokkal művészibb üzemben, meg tanít egy suliban - a médiákokat), aki ezt a négytagú családot irányítja, összefogja.
Az itt megjelenő szösszenetek igazából a Babákokról (Janka 8 és Csongor 7) szólnak, akik ettől a tanévtől kezdve egy kecskeméti általános iskola szomszédos termeinek padjait koptatják. Második cé, első á.

Szóval ez itt igazából az ő történetük kezdete (mármint a megírásának kezdete, a történni fog vala...), de - természetesen - felbukkannak itt majd többen is, meg tekintgetek előre és hátra is, mert minden összefügg mindennel, mindenkivel, még ha ez az első néhány bejegyzésből nem is derül ki.

Nyilván ezt a blogot ők, a gyerekeim, fogják irányítani (még ha évekig nem is tudnak róla), hiszen ez a produktum az ő produkciójuk alapján készül.

Hát, beköszöntésnek ennyi.

Szerző: humanick  2008.09.28. 14:05 Szólj hozzá!

Címkék: család anya apa gyerekek iskola janka csongor

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr99685668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása