Jujj! Kapcsolgattam este a tévét. Egyszer csak az Istenek a Freijükre estek műsorban mit látok: egy hiéna néz farkasszemet a Bódi Gusztival. Lassan teltek a vérfagyasztó percek. A félelemmel vegyes várakozás uralta a szobát. A radiátorok izzottak, de rajtam a hideg futkosott. Mi lesz most? Sikítottam némán. Láttam, ahogy a hiéna meredten néz a Gusztira. Levél és szem nem rebbent. Az állat ugrásra készen...
 

Aztán az következett, amire álmomban sem gondoltam: a hiéna NEM IJEDT MEG a Bódi Gusztitól!
 

 

(Ez a kilencedik nemrágyújtós nap) Bírd, ki tudja, meddig bírhatod...

Szerző: humanick  2008.11.28. 09:39 4 komment

Címkék: tévé bódi guszti hiéna állat,

A bejegyzés trackback címe:

https://csenkids.blog.hu/api/trackback/id/tr77876858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cucurbitta 2008.11.30. 17:29:21

Nézem a cimet, csapok a freiemhez- ilyet csak egyvalaki tud kitalalni! Olvasom tovabb, látom am, ez csak egy darabig vicces, aztan nagyon is komoly: egy LeszokóBlog! Emléxem, eggyel ezelott is felmerult ennek megirasa, csak akkor sajnos nem indulhatott el... mertahhoz a leszokasnak is el kellett volna, hehe. se a lefogyasbol nem lett semmi...mert en meg cserebe megigertem, h. ha Te a cigirol, en meg a csokirol. de most- most latom, mar: reszedrol komoly az elhatarozas! Bloggolasban immaron tulvagy hősunk, lentebbmáremlitett M.Jeno 5 bejegyzesen, miutan a "rendszer meghibasabol" mar sajnos nem tudtott tobbet nyilatkozni. igy hat elmondhatom, jobb vagy mint 1, a bundáskenyer (mert ez 1 jo és talalo mondas) 2, Gesztipeter es MenyhartJenő egyuttveve. Szurkolunk, hatam mogott epp most az Apuval, akinek ugy hallom, 1000nyi tortenete van a dohanyzasrol. es elkepzellek benneteket, ahogy ultok 1 asztalnal ket kave es ket cigi mellett, es sztoriztok:) persze ilyen sose volt, es szerencsere, egyre kevesebb eselye van neki, h. valaha is lesz. és nemcsak amiatt, hogy o mar 38 eve ugyesen leszokott!

Magányos Tanya 2008.12.02. 09:18:11

Szia Csaba! Kitartás! Nagyon jól csinálod ezt a leszokósdit! Én több, mint 1 éve nem dohányzom, de még a mai napig jól esne egy slukk. Hidd el, egyre kevesebbszer fog eszedbe jutni.

csenki 2008.12.03. 14:57:39

Köszönöm a *jarongoknak a kedves hozzámszólásukat. Nem szeretnék (c)senkinek sem csalódást okozni. Majd igyekszem. *Mi az a jarong? Amikor még tanítottam, egyik diákom írta a kecskeméti drogellenes koncertről szóló dolgozatában: "...és akor betörtek a jarongok és odaszalatak a szimpadhoz" Sejtésem szerint jarongok=rajongók. De azóta én már csak jarongoknak hívom őket. Jut eszembe, ugyanez a fiú írta egy másik művében: "Elmentünk megnézni az ópusztaszerinti Pesti körképet" - Utalván az ópusztaszeri kirándulásra. Bírtam a srácot, nem tudom, mi lett belőle. Gonoszok azt reagálhatják erre: internetes újságíró! hehe. Ezért aztán ez itt egy kijelentő mondat formáját vette fel, mely azt sugalhatja: nem várok rá választ. :)

bittang 2008.12.03. 23:02:51

és van meg ugye a "fellépések, előadások, jajongók tömegei":)
süti beállítások módosítása